Projecten

Wat kunnen we voor u betekenen

Garage A-R-T komt voort uit een voorliefde voor autosport en oldtimers. Vanuit deze achtergrond zijn wij naast het normale garage werkzaamheden ons ook gaan specialiseren in oldtimers, restomods en raceautos.

Oldtimer onderhoud

Een oldtimer heeft frequenter en ander onderhoud nodig dan een moderne auto.
Wij hebben ook hier de juiste gereedschappen voor in huis zodat we het onderhoud goed uit kunnen voeren. Dan kunt u denken aan bijvoorbeeld kleppen stellen, ontsteking afstellen en carburateurs afstellen.
We kunnen u ook adviseren en meedenken met het moderniseren van uw oldtimer om het voertuig betrouwbaarder, sneller, sterker en veiliger te maken en zo meer geschikt te maken voor het dagelijkse verkeer. Dat kan variƫren van een elektrische ontsteking inbouwen of het monteren van schijfremmen tot het aanpassen of vervangen van de gehele aandrijflijn.

Restomods

Het woord Restomod komt van het samenvoegen van de woorden Restored en Modified. Wat  eigenlijk een contradictio in terminis is want restaureren is het terug brengen naar de orginele staat maar deze auto's worden ook verder gemoderniseerd.

Het verschil zit er met name in dat het karakter, de lijnen en de sfeer van de auto worden behouden maar de rijeigenschappen worden verbeterd. Je kunt hierbij denken aan een motor update, remmen, uitlaat systeem, onderstel, ophanging, demping en het interieur.

De auto kan naar eigen smaak worden opgebouwd en afgewerkt.

Raceauto

Heeft u een raceauto of wilt u een auto race klaar laten maken dan bent u bij garage A-R-T ook aan het juiste adres. Motor aanpassing, tuning, uitlaatsystemen, onderstel, vering, banden, rolkooien, racestoelen alles behoort tot de mogelijkheden.  Afstellen, dyno

Onze werkwijze

Voor een van bovenstaande projecten nemen wij altijd de tijd om samen met de eigenaar alle wensen door te nemen en een duidelijk projectplan te maken.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Fiat 600

Alfa GTV

BMW E36 325i non-vanos

Datsun 240z

Alfa GT Junior

Alfa 75 - 1991

Alfa 75 - 1986

BMW E46 3.2 M3

Lancia Delta

Fiat 124

Mercedes-Benz S600

Ford F-150