Onderhoud & reparatie

Voor onderhoud en alle soorten reparaties kunt u terecht bij Garage A-R-T. Door veel vakkennis, een grote hoeveelheid speciaal gereedschap en de nodige moderne communicatie apparatuur zijn wij in staat elke auto, van modern tot klassiek te onderhouden.

Omdat de techniek niet stilstaat is het van groot belang bij te blijven, daartoe volgt al het werkplaats personeel regelmatig gerichte trainingen om zo ook van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte te blijven.

Wij streven ernaar u te allen tijde een eerlijk advies te kunnen verstrekken.
Uw auto moet de investering nog wel waard zijn.

 

  • Garage A-R-T beschikt over twee eigen jonge huurauto’s tegen een zeer gunstig tarief  en we hebben de mogelijkheid dat uit te breiden naar elk gewenst model door nauwe samenwerking met een gecertificeerd verhuurbedrijf. Bij grote reparaties is een gratis leenauto bespreekbaar.  

 

Specialistisch onderhoud

Wij zijn ook thuis in werkzaamheden waar ze bij de meeste garagebedrijven niet meer aan beginnen zoals:
Motor (deel)revisie, versnellingsbak revisie, tuning en niet alleen softwarematig, onderstel aanpassingen, rem-upgrades, uitlaatsystemen etc. 

Heeft u vragen mail of bel ons.
 

Oldtimer onderhoud

Een oldtimer heeft frequenter en ander onderhoud nodig dan een moderne auto.
Wij hebben ook hier de juiste gereedschappen voor in huis zodat we het onderhoud goed uit kunnen voeren. Dan kunt u denken aan bijvoorbeeld kleppen stellen, ontsteking afstellen en carburateurs afstellen.
We kunnen u ook adviseren en meedenken met het moderniseren van uw oldtimer om het voertuig betrouwbaarder, sneller, sterker en veiliger te maken en zo meer geschikt te maken voor het dagelijkse verkeer. Dat kan variëren van een elektrische ontsteking inbouwen of het monteren van schijfremmen tot het aanpassen of vervangen van de gehele aandrijflijn.

 

Restomods

Het woord Restomod komt van het samenvoegen van de woorden Restored en Modified. Wat  eigenlijk een contradictio in terminis is want restaureren is het terug brengen naar de orginele staat maar deze autoS worden ook verder gemoderniseerd. Het verschil zit er met name in dat het karakter, de lijnen en de sfeer van de auto worden behouden maar de rijeigenschappen worden verbeterd. Je kunt hierbij denken aan een motor update, remmen, uitlaat systeem, onderstel, ophanging, demping en het interieur.

De auto kan naar eigen smaak worden opgebouwd en afgewerkt.