Onderhoud

Voor onderhoud en alle soorten reparatie kunt u bij Garage A-R-T terecht.

Door veel vakkennis, een grote hoeveelheid speciaal gereedschap en de nodige moderne communicatie apparatuur zijn wij in staat elke auto te onderhouden.

Omdat de techniek niet stil staat is het van belang bij te blijven, daartoe volgen Tim en zijn werkplaats personeel regelmatig gerichte trainingen om zo ook van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte te zijn en te blijven.
Tim gaat qua techniek nog een stapje verder, uit zijn passie voor de racerij geboren. Hij prepareert veel BMW`s en Alfa`s voor zowel de circuits als de openbare weg, of een combinatie daarvan. De ideeën die hij daardoor opdoet implementeert hij direct in de werkplaats; het onderstel, de motor, aandrijving of remmerij van uw wegauto met alle problemen die zich kunnen voordoen, daar draaien Tim en zijn team hun handen niet voor om. Zelfs auto`s waarbij een ander stelt dat je er beter een pastoor bij kunt halen dan een automonteur omdat de problemen onoplosbaar lijken, zijn meer dan welkom bij A-R-T.
Daarbij geeft Tim wel een eerlijk advies, de auto moet alle investering nog waard zijn, hij zal u oprecht vertellen dat u eigenlijk beter aan een andere auto kunt gaan denken als de reparatiekosten de waarde van de auto dreigen te overschrijden.

  • Bij grote reparaties is een gratis leen auto bespreekbaar.